Giethoorn private tour

Ontdek een andere kant van Nederland. Ver weg, van de stedelijke drukte van de randstad. Kom met ons mee op een dagtocht in het pittoreske waterdorp Giethoorn. Leer de geschiedenis van ons autovrije dorp terwijl je rondzeilt. Verken de grachten, tuinen en wetlands van Giethoorn tijdens een privétour inbegrepen in de prijs. Hier vindt u een selectie van betrouwbare privégidsen in Giethoorn.

Bent u op zoek naar een maximale ervaring van Giethoorn? Dan adviseren wij u om een privégids in te huren. Want ze kunnen je alle hoogtepunten en verborgen schatten van Giethoorn laten zien. Hieronder vindt u een selectie van de betrouwbare gidsen in Giethoorn.

Iamprivateguide.com

Boatrental-giethoorn.euIamprivateguide.com heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van kleine groepen toeristen in Nederland. Dit is een particuliere reisorganisatie gevestigd in het dorpscentrum van Giethoorn. In feite, zijn het bewoners van Giethoorn die deze privétour maatschappij runnen. Ze werken met de meest gepassioneerde gidsen die er in Giethoorn zijn. Dus, Als u ervoor wilt zorgen dat deze prive-gidsen u rondvaren dan is het raadzaam om ze te boeken op voorhand.

Ophalen bij uw hotel

Ze hebben een ophaalservice vanaf uw Nederlandse hotel. De klanten worden meestal opgehaald met een luxe auto. Zodat, u uzelf een zorgeloze dag bezorgd. Klanten worden rond 10.00 uur opgehaald bij hun hotel.

Welke boten beschikbaar

Deze privégidsen gebruiken 2 soorten boten aan. Ze varen in een 6-persoons sloep. En gebruiken een 12-persoons sloep voor grotere groepen of voor groepen die meer ruimte willen. Beide boten zijn luxe fluisterboten met een elektrische motor. De boten hebben mooie zachte kussens om op te zitten. Daarnaast kunt u in overleg eten op de boot.

Parkeren en locatie

U uw auto parkeren naast de boatrental giethoorn.eu aan zuiderpad 14 bij Giethoorn.  Parkeren is daar gratis.

Adres: Zuiderpad 14, 8355CA Giethoorn


Alles over Iamprivateguide.com

Scroll to Top